Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 3 al 5 d'octubre

Fins a les 20.00 h d'avui diumenge, s'han registrat dos accidents mortals de trànsit amb dues persones mortes en zona interurbana

query_builder   5 octubre 2014 20:05

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 3 al 5 d'octubre

Fins a les 20.00 h d'avui diumenge, s'han registrat dos accidents mortals de trànsit amb dues persones mortes en zona interurbana

 
 El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que s’han registrat dos accidents mortals de trànsit amb dos morts a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres 3 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 5 d’octubre.
 
L’últim sinistre va ocórrer cap a les 23.16 h d’ahir dissabte. Un turisme va sortir de la via i va xocar contra la marquesina d’una parada d’autobús al punt quilomètric 67,7 de la C-55 a Clariana de Cardener (Solsonès) en sentit Manresa. A conseqüència de l’accident, va morir el conductor i únic ocupant del vehicle, Triano V.F, de 20 anys, nacionalitat espanyola i veí de Solsona.
 
L’altre accident va passar cap a les 10.22 h d’ahir dissabte. Un turisme va atropellar un vianant al punt quilomètric 1.220 de la N-340 a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès) en sentit Barcelona. Com a conseqüència de l’impacte, el vianant va morir. Es tracta d’ Ángel R.P, de 74 anys, nacionalitat espanyola i veí de Granollers. En canvi, el conductor del turisme va resultar il·lès.
 
Pel que fa a la mobilitat, el retorn del cap de setmana d’aquest diumenge a la tarda s’està desenvolupant amb tranquil·litat a la majoria de vies. Amb tot, cap a les 17.12 h, hi ha hagut una sortida de via d’un turisme sense ferits a l’A-2 a Esparreguera en sentit Barcelona que ha provocat retencions des del Bruc fins a Esparreguera. Cap a les 18.40 h també hi ha hagut un encalç  entre una motocicleta i un turisme, amb els dos motoristes ferits, a la C-32 a Cornellà de Llobregat. Aquest sinistre ha provocat cua en sentit sud. A banda d’això, també s’ha registrat més intensitat de trànsit a la Ronda Litoral o B-10 entre la Barceloneta i el Passeig de Colom en sentit Llobregat així com a la B-20 entre Santa Coloma de Gramenet i la Via Júlia en sentit d’entrada a Barcelona.  
 
També cal destacar que aquest diumenge la N-II ha estat tallada entre Montgat i Calella en tots dos sentits per la celebració del triatló Ironman Barcelona. S’han fet desviaments cap a l’Autopista del Maresme o C-32. Així mateix, i també amb motiu d’aquesta competició esportiva, s’han tallat les sortides de Mataró nord en sentit Girona i de Cabrera en sentit Barcelona de la C-32.
 
Quant a ahir dissabte, la circulació va ser còmoda i fluida a la majoria de vies. Amb tot, la N-340 va estar tallada a Avinyonet del Penedès en tots dos sentits per l’atropellament mortal i això va provocar uns 2 km de congestió. L’A-2 també va quedar restringida a Jorba en sentit Lleida per un encalç entre tres turismes amb cinc ferits lleus. A més, es va registrar més volum de trànsit a la Ronda Litoral o B-10 entre Can Tunis i el Port i entre Poble Nou i Bon Pastor en sentit Besòs, així com a la Pota Nord o B-20 entre Santa Coloma de Gramenet i el Nus de la Trinitat d’entrada a la ciutat de Barcelona.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota en pdf. Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 3 al 5 d'octubre

Nota en pdf. Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 3 al 5 d'octubre
PDF | 63

undefined
undefined
undefined
undefined