La Secretaria d’Universitats i Recerca, recollint les dades facilitades per les universitats públiques catalanes, informa que les accions dels estudiants que s’han sumat a les mobilitzacions no han afectat l’activitat acadèmica, a excepció d’algunes facultats de la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Girona (UdG) i la Universitat de Lleida (UdL).
 
A la UB, per decisió de la pròpia universitat, no s’han realitzat classes a la facultat d’Història. D’altra banda, alguns centres han aturat l’activitat a partir des les 11 del matí. Una situació similar s’ha viscut a la UAB, on a partir de la mateixa hora en algunes facultats els estudiants han abandonat les classes.
 
A la UdG s’ha suspès l’activitat a les facultats d’Educació, Psicologia i Lletres i, de manera parcial, a l’Escola Politècnica Superior. A la UdL, els centres afectats per les aturades han estat dos.
 
Pel que fa a la tancada a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), no ha afectat el desenvolupament normal de les activitats previstes.

1  

Fitxers adjunts

Comunicat

Comunicat
PDF | 39