Granja Cassanyé (Almacelles, Lleida) Granja Porc d' Or amb Diamant 2013
Granja Cassanyé (Almacelles, Lleida) Granja Porc d' Or amb Diamant 2013
 
 
La Ministra d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, acudirà enguany a la gala dels Premis Porc d’Or, que se celebrarà a Lleida el proper 21 de novembre, corresponent a la invitació que el President de l’IRTA i Conseller d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Josep M. Pelegrí li va fer en el seu dia.
 
A menys de dos mesos de la celebració de la Gala d’entrega dels Premis Porc d’Or, les Comissions Tècniques delegades pel Jurat dels premis es troben aquests dies realitzant les visites a les granges nominades als dos principals i més apreciats guardons.
 
Aquests dos prestigiosos reconeixements són, el Premi Porc d’Or especial amb Diamant, que premia a la millor explotació porcina entre totes les nominades i que destaca pels seus excel·lents resultats productius en el seu conjunt, premiant el Jurat no només aquests, si no l’equilibri entre la producció, el maneig i l’estat de l’explotació.
 
 
Granja Los Escobares (Soria) Porc d' Or del MAGRAMA 2013
Granja Los Escobares (Soria) Porc d' Or del MAGRAMA 2013
L’altre dels premis tant o més anhelat és el Premi Porc d’Or Especial del MAGRAMA, al que poden aspirar totes les granges adherides al BDporc (Banc de Dades de Referència del Porcí Espanyol), independentment de la seva mida i de que hagin estat o no nominades als premis Porc d´Or. L’explotació porcina que, a judici del Jurat, compleixi més rigorosament la normativa de sanitat, benestar i medi ambient, serà la que rebi el Premio Porc d’Or Especial del MAGRAMA, que en aquesta edició comptarà amb la presència dels seus màxims responsables, la ministra d’Agricultura, Isabel García Tejerina (qui entregarà aquest premi), i el seu Secretari General, Carlos Cabanas.
 
 
Organitzats un any més per l’IInstitut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), del Departament de Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Cataluña, compten amb la col·laboració de l’empresa de salut animal Zoetis, a més del recolzament de l’Ajuntament de Lleida “La Paeria” i de la Interprofessional del Porcí de Capa Blanca (Interporc) que, juntament amb Zoetis, son coorganitzadors.

3  

Fitxers adjunts

nota amb logos

nota amb logos
PDF | 163

granja Diamant

granja Diamant
JPG | 202

granja Magrama

granja Magrama
JPG | 2057