El Govern valora positivament l'operació de Gas Natural amb la xilena CGE.

query_builder   13 octubre 2014 11:55

event_note Nota de premsa

El Govern valora positivament l'operació de Gas Natural amb la xilena CGE.

 
El conseller Puig ha valorat “molt positivament” aquest matí  l’ OPA de Gas Natural a la xilena CGE. En aquest sentit ha posat en valor la situació de les empreses catalanes que “estan conquerint mercat sense deslocalitzar-se i mantenint la seva seu a Catalunya”. Per a ell “el que fan és entendre que el mercat global requereix posicions arreu del món”
 
Concretament sobre Gas Natural, s’hi ha referit com una “gran multinacional de matriu catalana en el sector de l’energia que està fent una aposta important pel mercat llatinoamericà”. Puig ha dit que “una operació com aquesta, no només enorgulla, sinó que ens permet explicar que el nostre mercat és el món i que tothom ha de tenir aquesta tendència”.
 
Al mateix temps, el conseller d’Empresa i Ocupació no ha volgut desaprofitar el moment per recordar  la història de l’empresa i lamentar que fa nou anys, Gas Natural no va poder completar l’operació amb Fecsa Endesa. “Tan de bo hagués reeixit aquesta operació que des de la política es va evitar” ha dit Puig. Segons ell, “Avui segurament tindríem l’energia més barata”.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined