Pelegrí lliura a Diàlegs de Dona l'import recaptat durant la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

query_builder   14 octubre 2014 16:46

event_note Nota de premsa

Pelegrí lliura a Diàlegs de Dona l'import recaptat durant la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

 
Els diners, un total de 2.500 euros, es van recaptar mitjançant la venda de barrets solidaris
 
La 34a edició d’aquest certamen consolida la xifra de 155.000 assistents, i els tastos s’incrementen un 13,4%
Moment del lliurament
Moment del lliurament
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del conseller delegat executiu de Prodeca i director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Jordi Bort, ha lliurat aquest migdia a l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona els diners recaptats durant la 34a Mostra de Vins i Caves de Catalunya mitjançant la venda de barrets solidaris.
 
En aquesta última edició, com a novetat, entre els valors que ha pretès impulsar la Mostra, n’hi ha un d’especialment destacable, i és la solidaritat envers la situació desfavorable de persones del nostre entorn. Per aquest motiu, la Mostra va destinar barrets perquè les persones visitants els adquirissin mitjançant una aportació destinada a l'entitat social Diàlegs de Dona per a la integració de les dones del barri del Raval. Els 2.500 € recaptats amb aquesta iniciativa aniran íntegrament a aquesta associació.
 
La 34a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que organitza cada any el Departament d’Agricultura a través de l’INCAVI i de la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA) amb el suport del sector vinícola català, va tancar les portes el passat dia 24 de setembre amb un nou rècord d’assistència i participació: 155.000 assistents i 110.000 tastos (un 13,4% més que l’any anterior).

També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Fitxers adjunts

Moment del lliurament

Moment del lliurament
JPG | 4097

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined