La cimera professional del sector de l'animació Anima'T Networking Summit celebra la seva segona edició

query_builder   14 octubre 2014 15:23

event_note Nota de premsa

La cimera professional del sector de l'animació Anima'T Networking Summit celebra la seva segona edició

  • El Departament de Cultura impulsa l’esdeveniment, que tindrà lloc al MACBA el 16 i 17 d’octubre 
La segona edició d’Anima’T Networking Summit, la cimera professional del sector de l’animació, té lloc els dies 16 i 17 d’octubre al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA). Durant els dos dies de la trobada, professionals de totes les branques del sector de l’animació es donaran cita a Barcelona per assistir a sessions de pitchings, sessions magistrals i conferències.
 
Anima’T està impulsada pel Departament de Cultura amb el suport i col·laboració de Sitges, Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya; Televisió de Catalunya; Animats; Diboos; Catalan Films & TV – Proa, ICEX i Europa Creativa Desk - Media Catalunya. La trobada, que busca promocionar la internacionalització del sector de l’animació català, és un complement professional del Sitges, Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya.
 
Anima’T s’iniciarà el 16 d’octubre a les 10 hores amb la conferència “New Players in Animation”, impartida per responsables de plataformes de continguts. Tots els actes d’Anima’T tindran lloc al MACBA, excepte una projecció el dia 16 a la Filmoteca de Catalunya i una recepció prèvia al Mobile World Center.
 
Podeu descarregar-vos el programa complet de la trobada a:
           
Anima’T Networking Summit compta cada any amb un país convidat per tal de reforçar els vincles internacionals, promovent la coproducció, la promoció i la difusió de productes d’arreu del món. A la segona edició d’Anima’T, el país convidat és el Regne Unit, representat per catorze empreses del sector. Igualment, s’ha convidat a una comitiva de programadors, distribuïdors i comissioning editors.
 
undefined
undefined
undefined
undefined