Tornen els Colors de Tardor al Parc Natural de l'Alt Pirineu

query_builder   22 octubre 2014 13:10

event_note Nota de premsa

Tornen els Colors de Tardor al Parc Natural de l'Alt Pirineu

Bosc mixte de tardor
Bosc mixte de tardor
Un any més, el Parc Natural de l’Alt Pirineu engega la campanya Colors de Tardor amb propostes per gaudir de l’espai natural en aquesta època de l’any i engega el II Concurs de fotografia digital a Instagram
 
 
A la tardor, el paisatge del Parc Natural de l’Alt Pirineu del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural es transforma i s’omple de colors. És un moment únic en què, a més de descobrir els colors que ofereixen els boscos i els arbres caducifolis, podrem conèixer sons, sabors, costums i tradicions propis d’uns mesos de certa bonança abans de l’arribada de l’hivern.
 
L’apartat Colors de Tardor del web del Parc ofereix recomanacions i propostes perquè tothom qui vulgui gaudir del Parc en aquesta època de l’any en pugui conèixer els racons més atractius. En aquesta pàgina del web, el visitant trobarà els indrets on la tardor és més espectacular, i també les dates més adients per visitar-los segons la intensitat cromàtica. És també una guia per saber quins són els itineraris o equipaments de visita que permeten gaudir-ne, i altres propostes per conèixer a fons l’essència de la tardor al Parc Natural: des d’una visita a la vall d’Esterri de Cardós o a la vall de Bonabé fins a participar en una excursió guiada per descobrir la Brama del Cérvol o bé emprendre una relaxant excursió fins al pla de Boavi o el bosc de Virós. També es proposen diferents miradors habilitats pel Parc Natural amb panells interpretatius des d’on es poden tirar fotografies espectaculars.
 
Per segon any, es vol engrescar tothom qui ho desitgi a participar en la descoberta dels Colors de Tardor tot compartint fotografies. És per això que s’organitza el II Concurs de fotografia digital a Instagram que vol promoure els valors de la conservació i la bellesa dels paisatges de l’espai natural durant el canvi de coloració de la vegetació a la tardor. Per participar al concurs, caldrà ser seguidor del compte d’Instagram @pnaltpirineu. Seran vàlides les fotografies realitzades a l’àmbit del Parc Natural que incloguin els tags #colorsdetardor i #pnaltpirineu i que hi hagin estat carregades entre el 7 d’octubre i el 23 de novembre de 2014.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Bosc mixte de trador al Parc Natural de l'Alt Pirineu

Bosc mixte de trador al Parc Natural de l'Alt Pirineu
JPG | 1834

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined