A hores d’ara, l’incendi que afecta des d’aquest matí la zona del Serrat de la Torre del Sastre a Roses, està encerclat. Els Bombers de la Generalitat continuen treballant sobretot a Cala Murtra, concretament als dos flancs, una zona de penya-segats i de difícil accés.
 
Els Bombers, hi treballen amb 24 dotacions terrestres i dues d’aèries (un helicòpter de comandament i un helicòpter bombarder). En aquest sentit, des de les 16.00 hores aproximadament s’han incorporat a les tasques d’extinció els mitjans aeris del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente: dos hidroavions (de la base de Torrejón de Ardoz) i un helicòpter Kamov.
 
Segons les darreres informacions, la superfície estimada afectada per l’incendi és de 46 hectàrees (dades provisionals).
 
Com a mesura preventiva, aquesta mateixa nit, la carretera que va des de la urbanització Casa Rozes fins la cruïlla amb la carretera de cala Montjoi romandrà tallada al trànsit pel dispositiu que continuarà treballant durant les properes hores.
 
A més dels Bombers de la Generalitat, també s’hi han desplaçat 9 dotacions del cos dels Mossos d’Esquadra, agents del cos d’Agents Rurals, 19 efectius de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) i, preventivament, una ambulància de suport bàsic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 
 
Cerdanyola del Vallès, 22 d’octubre de 2014
17.29 hores