La II Jornada de Salut Laboral premia la delegació Catalunya II de FCC i l'empresa Badalona Serveis Assistencials

query_builder   23 octubre 2014 17:48

event_note Nota de premsa

La II Jornada de Salut Laboral premia la delegació Catalunya II de FCC i l'empresa Badalona Serveis Assistencials

Els han atorgat el premi Construïnt empreses saludables, que reconeix iniciatives de promoció de la salut en l'entorn laboral
 
La II Jornada de Salut Laboral ha reconegut amb el guardó Construïnt empreses saludables l'empresa FCC S.A. Delegació Catalunya II, per la implementació de la gestió integral d'un programa preventiu de consum d'alcohol i altres drogues en l'àmbit laboral. Així mateix també ha premiat amb un accèsit l'empresa municipal Badalona Serveis Assistencials, per una iniciativa innovadora relacionada amb el lideratge saludable en una organització sanitària. A la segona convocatòria d'aquests premis anuals hi han concorregut 13 empreses que han aportat les experiències que duen a terme per aconseguir que els llocs de treball siguin entorns on es promogui la millora de la salut i el benestar dels treballadors.
 
La II Jornada de Salut Laboral, organitzada per la Secretaria de Salut Pública, ha reunit 300 professionals de diferents àmbits de la salut laboral a la seu Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Els assistents han pogut conèixer de primera mà les novetats de la normativa de gestió i control de la incapacitat temporal i els elements clau relacionats amb el retorn i manteniment del treballadors en el lloc de treball.
 
El Secretari de salut pública, Antoni Mateu, ha inaugurat la jornada, amb el president del col·legi de metges, Jaume Padrós, i la responsable de salut laboral de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Laura Ramírez. També hi han estat presents la Subdirectora general d'Avaluacions mèdiques, Cònsol Lemonche, que ha lliurat els premis, i el Secretari d'ocupació i relacions laborals, Joan Aregio.
 
La sessió s'ha organitzat en dues taules rodones. La primera ha tractat sobre els mètodes de valoració de la capacitat per treballar adaptats a la nova normativa, mentre que la segona ha fet referència a les iniciatives per afavorir la reincorporació dels treballadors al lloc de treball.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined