La millor ficció de Canal+ Series es projecta en versió original subtitulada en català al Festival Canal+ de Sèries 2014

query_builder   24 octubre 2014 14:16

event_note Nota de premsa

La millor ficció de Canal+ Series es projecta en versió original subtitulada en català al Festival Canal+ de Sèries 2014

  • El festival té lloc a Barcelona els dies 24, 25 i 26 d’octubre i és gratuït
El Festival Canal+ de Sèries, que se celebra per primera vegada a Barcelona, ofereix tots els seus continguts amb subtítols en català. Les sèries  Fargo, The Honourable Woman, Gotham, The Knick i A Game of Thrones s’hi projecten en versió original subtitulada en català, en pantalla gran i alta definició. El Festival Canal+ de Sèries té lloc a Barcelona els dies 24, 25 i 26 d’octubre a Cinesa Diagonal Mar (av. Diagonal, 3).
 
El Departament de Cultura va formalitzar un acord amb Canal+ el mes d’abril passat, que preveia inicialment la subtitulació de 85 pel·lícules i 11 sèries entre abril i desembre. El bon resultat de l’experiència ha fet que el mes d’octubre ja s’hagin superat aquestes previsions, amb 16 sèries de gran èxit i 112 estrenes a televisió.
 
Organitzat per Canal+, el Festival fa sis anys que se celebra a Madrid. L’any passat hi van assistir més de 20.000 espectadors. Compta amb la participació d’altres canals temàtics de ficció i és un espai de referència per als fans que volen conèixer les estrenes de la temporada. L’accés és gratuït fins a completar l’aforament.
 
Més informació a:
 
Festival Canal + Sèries http://www.festivaldeseries.com/
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined