• S’estan duent a terme treballs de desbrossada i retirada de vegetació invasora en un tram d’uns 600 metres del Torrent del Molí
 
  • L’actuació farà possible millorar la capacitat de desguàs a la llera, reduir el volum de massa vegetal potencialment arrossegable en cas d’avinguda i incrementar el potencial ecològic del curs fluvial
 
 
L’Agència Catalana de l’Aigua està duent a terme els treballs per recuperar la secció natural de desguàs d’un tram de la llera del torrent del Molí, en el terme municipal de Cabrera de Mar, a la comarca del Maresme. Concretament s’està treballant en una zona d’uns 600 metres de longitud.
 
Aquesta actuació l’està duent a terme Forestal Catalana, en virtut del conveni de colaboració signat amb l’Agència Catalana de l’Aigua. L’actuació, finançada íntegrament per l’ACA i duta terme en un tram de llera que transcorre per zona no urbana, ha consistit bàsicament en la desbrossada, piconatge i retirada de la vegetació present al curs fluvial.
 
Els treballs permetran recuperar la totalitat de la secció hidràulica del torrent, donant així una major capacitat de desguàs de la llera, reduir el volum de massa vegetal potencialment arrossegable en cas d’avinguda i millorar el seu potencial ecològic.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 226