Predicció pel cap de setmana

query_builder   6 novembre 2014 13:24

event_note Nota de premsa

Predicció pel cap de setmana

 

  • El proper cap de setmana es preveu amb una meteorologia variable i amb temperatures amb tendència a pujar, especialment les diürnes.
 
El Servei Meteorològic de Catalunya informa que divendres 7 de novembre hi haurà nuvolositat abundant al matí, i s’esperen algunes precipitacions febles, més probables a la meitat oest. A la tarda la nuvolositat minvarà tret de punts de la meitat est, on al final del dia no es descarta algun ruixat. Al vessant nord del Pirineu estarà cobert tota la jornada i s’esperen precipitacions febles, que seran en forma de neu per sobre dels 1900 metres. Les temperatures màximes pujaran lleugerament,  i oscil·laran entre 13 i 18 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 16 i 21 ºC a la resta del país. El vent bufarà entre fluix i moderat de component nord i oest, més reforçat als dos extrems de Catalunya.
 
Dissabte 8 es preveu una jornada assolellada en general, tot i que a punts del sector central del litoral i Prelitoral, així com a la resta de la meitat est, es formaran alguns núvols que podrien deixar algun ruixat feble i dispers fins a migdia. Al final del dia, de nou augmentarà la nuvolositat pel sud i oest. La temperatura serà una mica més baixa arreu, tant la nocturna com la diürna. El vent del nord perdrà força i fins i tot girarà a component sud al centre del dia, fluix en conjunt.
 
Diumenge 9 serà una jornada meteorològicament variable. Començarà amb cel entre poc i mig ennuvolat en general, amb algunes boirines i boires matinals a l’interior. Al llarg del dia arribaran núvols per l’oest, i durant la tarda es faran més nombrosos i compactes arreu. A partir del vespre es preveuen alguns ruixats per l’interior, que amb el pas de les hores podran afectar de manera dispersa altres punts del país. La temperatura no patirà grans canvis.
 
Dilluns 10 serà un dia ennuvolat i amb precipitacions disperses a qualsevol punt. Al final del dia, però minvaran fins a desaparèixer. La temperatura serà semblant o amb màximes una mica més baixes.
 
Els mapes de mitjà termini indiquen més estabilitat atmosfèrica a partir de dimarts, així com un nou augment de la temperatura.
 
 
6 de novembre de 2014

1  

Fitxers adjunts

Nota informativa

Nota informativa
PDF | 70

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined