Clausura del VII Congrés virtual iberoamericà sobre gestió de qualitat als laboratoris

query_builder   7 novembre 2014 11:15

event_note Nota de premsa

Clausura del VII Congrés virtual iberoamericà sobre gestió de qualitat als laboratoris

FOTO WEB
Un moment de l'acte.
 
 
Els dies 5 i 6 de novembre ha tingut lloc la clausura presencial del VII Iberolab, a Buenos Aires. Es tracta d'un congrés virtual que s'ha desenvolupat des del mes de febrer fins a aquest novembre de 2014, amb presència a les xarxes socials, i és una plataforma d'intercanvi de coneixements tècnics i de gestió en temes de qualitat en el sector agroalimentari d'àmbit internacional.
 
En aquesta edició del congrés s'ha assolit àmpliament els objectius fitxats amb la participació de més de 1.400 congressistes procedents de 21 països, 105 comunicacions publicades, i més d'11.000 visites al lloc web amb un temps mig de 6 minuts per visita.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) de la Generalitat de Catalunya, a través del Laboratori Agroalimentari, hi ha participat activament tant aportant membres en el Comitè organitzador i en el comitè científic, com també presentant 4 comunicacions, dues de les quals han estat presentades en el decurs de l'acte de clausura, en què s'ha divulgat les comunicacions més novedoses referents a procediments d'análisi i gestió de qualitat.  El Laboratori ha presentat dos estudis de validació, un de determinació de color en conserves, i un altre de residus de pesticides en pinsos.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Fitxers adjunts

Un moment de l'acte.

Un moment de l'acte.
JPEG | 498

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined