govern

El Govern aprova una ampliació del préstec a Boí-Taüll que permetrà mantenir la temporada d'hivern

query_builder   11 novembre 2014 17:19

event_note Nota de premsa

El Govern aprova una ampliació del préstec a Boí-Taüll que permetrà mantenir la temporada d'hivern

 
  • Amb aquest préstec, de 750.000 euros, l’Executiu vol garantir la suficiència econòmica de les instal·lacions de Boí-Taüll per impulsar l’economia de la zona i assegurar el manteniment dels llocs de treball
 
El Govern ha aprovat l’ampliació del préstec a l’empresa Promocions Turístiques de la Vall SA, que gestiona l’estació de muntanya i esquí Boí-Taüll, a l’Alta Ribagorça. Aquesta operació permetrà encarar la temporada d’hivern amb suficiència econòmica i mantenir l’activitat a les instal·lacions, mentre es treballa per trobar una solució definitiva.
 
L’ampliació del préstec té un import de 750.000 euros i se suma al de 600.000 que el Govern ja li va concedir al juliol. Com l’anterior, tindrà un tipus d’interès de mercat i es retornarà amb el 50% de la venda de forfets durant la temporada 2014-2015.
 
L’estació de Boí-Taüll és el principal actiu econòmic de l’Alta Ribagorça, i garantir la seva viabilitat repercutirà en el conjunt de l’economia de la zona com a element dinamitzador i de manteniment de llocs de treball.
 
L’aportació del préstec es formalitzarà a través d’Avançsa, òrgan dependent del Departament d’Empresa i Ocupació que, entre d’altres, participa en projectes de reconversió i reindustrialització d’empreses.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined