• Estan actives 7 depuradores que utilitzen aquesta tecnologia de sanejament
 
  • Les plantes de la Bisbal d’Empordà, Gavà-Viladecans, Riells i Viabrea, Sabadell Riu Sec, Terrassa, Vacarisses i Vallvidrera utilitzen aquest sistema més eficient i que aporta una aigua tractada de millor qualitat
 
Foto
Aquest dimecres s’ha presentat a Madrid la Guia técnica para la implantación de bioreactores de membrana, redactada conjuntament per varis organismes de l’aigua com l’ACA, l’ICRA i l’ESAMUR (Entitat de Sanejament de Murcia) i coordinada pel Centro de Estudios y Experimentación de Obras Públicas (CEDEX). Aquest document aglutina l’experiència i el coneixement generat sobre el funcionament de les depuradores amb tecnologia de bioreactors de membrana.
 
L’Agència Catalana de l’Aigua participa en aquesta guia, aportant el coneixement adquirit en els darrers 10 anys sobre les depuradores catalanes que disposen d’aquesta tecnologia. Concretament hi ha 7 sistemes de sanejament actius a Catalunya que utilitzen bioreactors de membrana:  la Bisbal d’Empordà, Gavà-Viladecans, Riells i Viabrea, Sabadell Riu Sec, Terrassa, Vacarisses i Vallvidrera.
 
Cal tenir en compte que l’experiència de l’ACA en aquesta matèria ha fet possible l’impuls d’estudis, tesis doctorals, publicacions tècniques, entre d’altres.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 221

Foto acte

Foto acte
JPG | 94