Pelegrí durant la visita a a la fira
Pelegrí durant la visita a a la fira
 
 
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Vicenç Estanyol, ha visitat, aquesta tarda, la III edició de la Fira Orígens, que se celebra al Pavelló Firal d’Olot.
 
Josep Maria Pelegrí ha reiterat l’aposta del sector agroalimentari català i del Departament per l’alimentació de qualitat i proximitat, i en aquesta línia “la importància de desenvolupar el mercat de proximitat, i de difondre, explicar i promocionar el que tenim i el què fem, que és molt, fer-ne pedagogia”.
 
Aquesta Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat és un esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes de qualitat són els principals protagonistes, i enguany arriba a la tercera edició després de dues amb un gran èxit de públic i de participació de productors.
 
Així, en l’edició de 2013 aquest certamen va congregar més de 90 productors, va vendre 30.000 tiquets de tast, i va acollir 20 sessions de cuina en dos dies i 8 tallers per als més petits. A més, també val a dir que el 86% dels visitants va anar expressament fins a Olot, un 55% va visitar la fira per a conèixer, degustar i comprar productes, un 96% va respondre que tornaria, i un 94% creu en l’encert d’un esdeveniment d’aquest tipus.
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.