• L’objectiu és promoure els cicles formatius que s’adeqüen a les necessitats d’aquestes empreses i també aconseguir acords per dur a terme projectes d’FP dual
  • Hi ha un total de setze cicles representats de deu sectors diferents, com  l’electricitat i electrònica, la química o la sanitat
  • Ensenyament compta amb un espai dins d’un estand conjunt de la Generalitat de Catalunya

 

 
Smart city 1
El Departament d’Ensenyament és present en l’smart city expo per potenciar l’FP entres les empreses del sector professional de les ciutats intel·ligents i també per aconseguir acords per dur a terme projectes d’FP dual. Ensenyament compta amb un espai dins d’un estand conjunt de la Generalitat de Catalunya, en què també hi participen els departaments de Territori i Sostenibilitat i d’Empresa i Ocupació. El Congrés té lloc els dies 18, 19 i 20 de novembre al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona.
 
Així, la presència en l’smart city expo permetrà al Departament dur a terme contactes amb empreses del sector que tinguin la possibilitat de realitzar formació dual a Catalunya, modalitat que permet adequar la formació dels titulats a les necessitats reals de les organitzacions empresarials. Per això, l’espai d’Ensenyament compta amb la presència de professors d’FP que són els encarregats d’informar als visitants del ventall de cicles formatius i de les oportunitats de la modalitat dual. Hi ha un total de setze cicles representats de deu sectors diferents, com  l’electricitat i electrònica, la química o la sanitat.
 
 
Smart city 2
El sistema educatiu actual vol donar resposta a les necessitats del mercat laboral amb diverses titulacions dels ensenyaments professionals per garantir la professionalitat de les persones i proveir de personal qualificat als diferents sectors. Per aquest motiu, el Departament d’Ensenyament té com a propòsit fomentar la seva presència en les fires sectorials que es realitzen a Catalunya per poder per entrar en contacte amb el sector empresarial i promocionar d’aquesta manera els cicles formatius d’FP i també la formació dual.
 
18 de novembre de 2014
 

2  

Imatges

Smart city 1

Smart city 1 3754

Smart city 2

Smart city 2 3683