• El secretari general de la Presidència i el president de la Fundació World Nature han signat un conveni de col·laboració per impulsar aquest projecte, del qual ja en formen part el Jardí del CosmoCaixa, el Monestir de Poblet o el de Sant Cugat, entre d’altres
Fotografia de la signatura del conveni de col·laboració entre el secretari general de la Presidència i el president de la Fundació World Nature  (Autor: Rubén Moreno)
  
El secretari general del Departament de la Presidència, Jordi Vilajoana, i el president de la Fundació World Nature (WN), Antoni Carulla, han signat, aquest dimecres, el conveni de col·laboració pel qual la Generalitat es compromet a crear el refugi de fauna i flora autòctona al Jardí del Palau Robert. També hi ha assistit el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.
 
D’aquesta manera, el Jardí del Palau Robert passa a formar part de la xarxa de Refugis WN de fauna i flora de Catalunya, que promou World Nature. Un projecte que pretén portar a terme, en cada racó verd de la ciutat, accions específiques per a la natura en cada estació de l’any. Ja en formen part el Jardí de CosmoCaixa, el Monestir de Poblet, els jardins de la Tamarita i del Laberint de Barcelona, el Monestir de Sant Cugat i el Jardí de l’empresa multinacional Akzonoble, a Barcelona.
 
Mitjançant aquest conveni, la Fundació World Nature dotarà l’espai verd del Jardí del Palau Robert amb el material adequat i farà visible el suport de la Generalitat al projecte Refugis WN.
 
La Fundació ja col·labora amb la Generalitat a través dels departaments de Territori i Sostenibilitat, i Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient.