El Conseller de Cultura ha rebut aquesta tarda Jaume Reus i Morro, proposat com a nou director de l’Arts Santa Mònica, Centre de la Creativitat, per la comissió d’experts que es va designar per seleccionar la millor candidatura.
 
La trobada ha servit per comentar el desplegament del projecte que Jaume Reus i Morro va presentar juntament amb la seva candidatura el passat mes de novembre. També s’han estudiat les línies estratègiques i d’acció que regiran el futur desenvolupament de l’activitat de l’Arts Santa Mònica.
 
Jaume Reus i Morro, historiador de l’art i gestor cultural, ha estat curador de diverses exposicions, responsable de comunicació, col·laborador en diferents revistes vinculades a l’art, professor universitari i ha format part de diferents equips d’investigació en el camp de les arts plàstiques i visuals.
 
Per primera vegada, la proposta s’ha fet a partir d’un concurs públic i transparent basat en criteris de professionalitat, mèrits i capacitats. Amb l’elecció i el nomenament del nou director de l’Arts Santa Mònica es compleix el compromís adoptat fa un any i mig de convocar la plaça de director del centre per mitjà d’una convocatòria pública abans d’acabar l’any 2014.
 
En els propers dies es farà la presentació oficial de Jaume Reus i Morro com a director de l’Arts Santa Mònica, Centre de la Creativitat.

1  

Imatges

El Conseller de Cultura rep Jaume Reus i Morro

El Conseller de Cultura rep Jaume Reus i Morro 3920