Alumnes participants en la I Jornada d'intercanvi esportiu
Alumnes participants en la I Jornada d'intercanvi esportiu
Aquest matí ha tingut lloc la I Jornada d’Intercanvi Esportiu en què han participat 150 alumnes de Plans de Transició al Treball (PTT) de les comarques gironines (Girona, Guíxols – Vall d’Aro, Lloret de Mar, Palamós- Palafrugell i Salt).
 
Aquesta trobada esportiva s’ha realitzat al Pavelló Municipal de Palau de Girona i ha comptat amb la col·laboració de Decathlon, que ha donat material esportiu.
 
La jornada és la darrera activitat del projecte de treball dels valors en l’esport que han realitzat els alumnes al llarg d’aquest primer trimestre de curs, a través del qual s’ha fet  especial èmfasi en el respecte/humilitat, l’esforç, la superació, l’ambició, el treball en equip i l’aprendre dels errors.
 
El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Girona, Albert Bayot, ha donat la benvinguda a la jornada i a continuació esportistes i representants d’entitats han explicat la seva trajectòria esportiva i com han incidit els valors treballats pels alumnes en la seva experiència esportiva i a nivell personal. Les intervencions han anat a càrrec de Carlos Bermúdez del Club de Bàsquet de Mifas, Cristina Busquets nedadora, Sergi Font i Josep Masdevall dels Marrecs de Salt, Àngel Mullera del Club CA Lloret de Mar, Albert Torrent, triatleta del Club Esportiu Tordera, i  Alberto Perea, jugador de la Unió Esportiva Llagostera.
 
Tot seguit s’han visualitzat els vídeos que han elaborat els alumnes a través dels quals han treballat els valors i la seva identificació amb els diferents esports. En aquests vídeos els joves es presenten ells mateixos i el seu municipi davant dels seus companys a través d’una paraula o frase encriptada.
 
Finalment, després de la confecció dels equips, els joves han començat a jugar a voleibol, futbolí humà, tennis taula, korfball i zumba posant en pràctica el que han estat aprenent durant aquest primer trimestre del curs escolar.

2  

Fitxers adjunts

Imatge d'un moment de la competició

Imatge d'un moment de la competició
JPG | 676

Imatge dels esportistes i representants de les institucions i entitats

Imatge dels esportistes i representants de les institucions i entitats
JPG | 89