Pelegrí visita les obres de remodelació de la llotja de pescadors del port de Llançà

query_builder   12 desembre 2014 17:24

event_note Nota de premsa

Pelegrí visita les obres de remodelació de la llotja de pescadors del port de Llançà

El conseller posa en valor el Pla de desenvolupament del litoral com a eina de creació d'oportunitats i de suport al sector i al territori per afavorir el seu desenvolupament sostenible
moment de la visita
moment de la visita
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha visitat avui les obres de remodelació de la llotja de pescadors del port de Llançà.
 
Aquestes obres, que tenen com a objectiu recuperar la funcionalitat d’aquest espai i adequar l’edifici a les necessitats dels pescadors, comprenen la remodelació de les parets i la coberta i la col·locació de nous paviments, revestiments i tancaments.
 
També  s’instal·laran nous serveis d’electricitat i aigua i una xarxa contra incendis. L’interior es distribuirà en una sala de subhasta del peix amb grades noves, una cabina per a ús veterinari, zones per a la manipulació i l’expedició del peix, sales de refrigeració, una zona per a la neteja de les caixes de peix i  magatzems. A més, es crearà un circuit per als visitants de manera que es pugui veure la subhasta del peix sense interferir en l’operativa. A la primera planta hi haurà les dependències de la Confraria de pescadors, amb espai per a oficines i una sala d’actes.
 
Les obres de la llotja de Llançà suposaran una inversió de 191.000 euros.
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Fitxers adjunts

f1

f1
JPG | 2111

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined