El nou CAP donarà serveis d'atenció primària de salut a prop de 20.000 persones de l'Alt Mogent. També hi acollirà serveis d'atenció a la salut sexual i reproductiva i una base del Sistema d'Emergències Mèdiques
 
El dia 12 de desembre, de 12 a 19 hores, es farà una jornada de portes obertes a la ciutadania
El dia 15 de desembre entra en funcionament el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) Llinars del Vallès, situat al carrer Joaquim Blume, 17. Aquest centre, gestionat per l’Institut Català de la Salut (ICS), suposarà una millora important en l’atenció per a les prop de 20.000 persones de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Alt Mogent, amb un àmbit territorial de referència de Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor i Vilalba Sasserra. 
 
L’equip d’atenció primària (EAP) que hi treballarà compta amb metges de família,   personal d’infermeria, pediatres, odontòleg, auxiliars d’infermeria i administratius.
 
També s’hi ubicarà la llevadora d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) de referència per a l’Alt Mogent.
 
Us recordem que, en cas de dubte o consulta, podeu trucar al telèfon 061 CatSalut Respon, que funciona les 24 hores al dia, els 365 dies de l’any. Aquest telèfon ajuda en qualsevol demanda d’informació sobre salut, malalties i serveis sanitaris.