M. Teresa Muñoz rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família
La directora territorial de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, ha lliurat la Medalla Centenària del Departament aquest matí a la senyora M. Teresa Muñoz. A l’acte, que ha tingut lloc a la Residència Casa Montserrat Cuadrada de Valls, hi han assistit amics i familiars, representants de l’Ajuntament i la direcció i el personal del centre.
 
M. Teresa Muñoz Pérez va néixer el 6 de desembre de 1914 a Huércal-Overa, un poble de la província d’Almeria. Filla d’una família de sabaters artesans, va emigrar a Catalunya de jove amb el seu marit. Van anar a viure a Valls, on va treballar primer servint a una casa i després a la fàbrica de pells de la mateixa família fins a jubilar-se, durant més de trenta anys.
 
La parella va tenir una filla. Actualment la senyora Muñoz també té tres nétes i tres besnéts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

2  

Imatges

Acte de lliurament de la Medalla

Acte de lliurament de la Medalla 3484

M. Teresa Muñoz rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

M. Teresa Muñoz rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família 2579