El Govern assegura que "el finançament de les escoles bressol està garantit"

query_builder   17 desembre 2014 13:30

event_note Nota de premsa

El Govern assegura que "el finançament de les escoles bressol està garantit"

La vicepresidenta Joana Ortega referma en el marc de la sessió de control del Parlament la prioritat del Govern per la despesa social. Ortega garanteix el finançament de les escoles bressol, com prova l’acord amb les diputacions catalanes en aquest àmbit o la publicació al DOGC de la convocatòria per a llars d’infants amb iniciativa social
La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, assegura que “el finançament de les escoles bressol està garantit”, tal com demostra l’acord amb les diputacions. A més, ha posat com a prova ”la publicació d’avui al DOGC de la convocatòria per a llars d’infants amb iniciativa social”. Ortega ha fet aquestes declaracions en una resposta oral al Parlament, en què també ha dit que la voluntat del Govern és que els deutes es paguin el més aviat possible.
 
Joan Ortega ha destacat que el Govern està prioritzant la despesa social. En aquest sentit, ha declarat que “hem fet acords amb administracions i diputacions per fer front a allò que demanaven els alcaldes: fer més inversió social que no en pedres”. Ha afegit que les diputacions, per llei, han de donar resposta a peticions de manteniment i també de caire social,  “entre els quals figura un fiançament digne per les escoles bressol”.
 
Durant la seva intervenció, la vicepresidenta Ortega, ha recordat que el Govern de l’Estat el 2012 va treure una aportació de 17 milions d’euros per les escoles bressol.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined