Govern

Nomenaments

query_builder   23 desembre 2014 15:08

event_note Nota de premsa

Nomenaments

 
Àngela Seira Sanmartín, directora general de Pesca i Afers Marítims
 
Nascuda a Barcelona l'any 1961.
 
És Enginyera agrònoma per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC),  l'Escola Superior d'Enginyeria Agrària de Lleida, i enginyera tècnic agrícola especialitzada en Horticultura i Jardineria. És també funcionària del cos de titulats superiors enginyers agrònoms de la Generalitat de Catalunya.
 
 
Ha desenvolupat la seva experiència professional a l'Administració, on va s'incorpora l'any 1986 com a tècnic a la Direcció General de Prevenció i Extinció d'incendis al Departament de Governació. Posteriorment treballa al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, on forma part del grup de tècnics del Servei d'Extensió Agrària. El 1991 és nomenada cap de secció d'Ajuts a les Estructures Agràries i, el 2000, cap de servei de les Estructures Agràries i Agroalimentàries.
 
El 2005 és nomenada subdirectora general de Cooperació Local del Departament de Governació i Administració Publica i el 2008 coordinadora general de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació.
 
A principis de 2013 retorna al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient com a subdirectora general de Pesca a la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, càrrec que ha estat desenvolupant fins a l'actualitat.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined