Govern

El Govern aprova la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat del 2014 amb la mateixa disponibilitat de despesa

query_builder   23 desembre 2014 15:34

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat del 2014 amb la mateixa disponibilitat de despesa

 
  • El Consell Executiu aprova el decret que estableix els criteris d’aplicació de la pròrroga mentre no s’aprovin els comptes de 2015
 
El Govern ha aprovat el decret de pròrroga dels pressupostos de la Generalitat del 2014, que estarà vigent fins a l’aprovació dels comptes per al 2015. Atès que el Govern va presentar el Projecte de llei de pressupostos al Parlament el 2 de desembre passat, els comptes no podran ser aprovats abans de l’1 de gener de 2015.
 
El decret estableix els criteris d’aplicació de la pròrroga i determina que la despesa per al 2015 serà la mateixa que la de 2014, amb algun ajustament. D’una banda, serà lleugerament superior al Departament de Benestar Social i Família per la incorporació de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS). De l’altra, les despeses finançades amb ingressos finalistes (ingressos que provenen d’altres administracions amb una finalitat determinada), es prorroguen d’acord amb la informació que ja ha facilitat l’Administració d’origen. Així, per exemple, l’Estat ja ha consignat menys diners en polítiques d’ocupació (17,6 milions d’euros menys) o en pensions no contributives (0,9 milions d’euros més), entre d’altres.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined