·         Els treballs de millora de la connexió entre la C-17 i la BV-1432 comportaran restriccions de trànsit a les sortides de Lliçà d’Amunt de la C-17
Les obres de millora que el Departament de Territori i Sostenibilitat està executant a la connexió entre la C-17 i la carretera BV-1432, que uneix Granollers i Lliçà d’Amunt, comportaran afectacions al trànsit a partir de dijous vinent, 8 de gener, fins al mitjan maig. Aquestes restriccions consistiran en l’eliminació dels girs a esquerres a les incorporacions i sortides de la C-17 des de la BV-1432. Com a alternativa, es recomana la utilització de les sortides anteriors a la de Lliçà d’Amunt; en concret, la de Lliçà de Vall per als vehicles provinents de Barcelona i la de Caldes de Montbui per als procedents de Vic.
 
Els treballs en execució tenen com a objectiu millorar la capacitat i la seguretat de l’actual enllaç, format actualment per dos encreuaments en forma de T amb carrils centrals d’espera. Així, se suprimiran les interseccions actuals i la construcció en el seu lloc de dues noves rotondes. A més, se substituirà el ramal d’incorporació a la C-17 en sentit nord (Vic-Ripoll) per un de nou que permetrà una millor incorporació a la via i més fluïdesa en la circulació.
 
Aquesta actuació també inclourà la construcció d’un nou vial des d’una de les rotondes previstes per accedir al sector industrial de Can Montcau. Les obres, que van començar el maig passat, tenen un pressupost de 3,1 MEUR.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 39