Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi d'habitatge a Vilanova i la Geltrú amb una víctima mortal

query_builder   9 gener 2015 00:48

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi d'habitatge a Vilanova i la Geltrú amb una víctima mortal

 
A les 22.44 hores els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un incendi d’habitatge als baixos del número 6 del carrer Doctor Fleming de Vilanova i la Geltrú. L’incendi, del qual se’n desconeix l’origen, ha cremat totalment un dels pisos situat als baixos de l’edifici, on els Bombers han localitzat morta a una dona amb mobilitat reduïda.
 
El foc, que estava totalment desenvolupat, també s’ha propagat verticalment per una façana interior de l’edifici, afectant el menjador i part del pis superior de la primera planta, així com també els balcons dels pisos de la segona i la tercera planta. A més, ha quedat afectat estructuralment el forjat entre el pis que ha cremat totalment i la primera planta.
 
Els veïns de l’edifici afectat, que té baixos més cinc plantes d’alçada amb dos pisos per planta, han estat alguns d’ells desallotjats i altres, els que estaven als pisos més elevats, confinats.
 
Els Bombers han estat treballant al lloc de l’incendi amb sis dotacions terrestres (tres vehicles d’aigua, dos de comandament i l’autoescala).
 
Al lloc, també han treballat efectius de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de les diligències judicials pertinents, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 
 
Cerdanyola del Vallès, 9 de gener de 2015
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined