Localitzat el cos sense vida d'un home que es buscava des d'ahir a Setcases (Ripollès)

query_builder   11 gener 2015 13:23

event_note Nota de premsa

Localitzat el cos sense vida d'un home que es buscava des d'ahir a Setcases (Ripollès)

Aquest migdia, al voltant de les 12.30 hores, s’ha localitzat el cos de l’home de 48 anys que des d’ahir es buscava a Setcases, per la zona de Vallter.
 
La recerca es va activar ahir a la tarda quan, els Bombers de la Generalitat, van ser alertats que un home de 48 anys havia sortit al matí i encara no havia tornat i tampoc se’l podia localitzar.
 
Ja ahir, i un cop localitzat el seu vehicle al pàrquing de Vallter, es va iniciar el dispositiu de recerca amb efectius dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials), dels Mossos d’Esquadra i de companys i familiars.
 
Es va buscar per la zona que, segons les primeres informacions, formava part de la ruta prevista pel desaparegut: Font de la Perdiu- Bastiments- Clot de Bacivers.
 
A prop de les 05.00 hores d’aquesta matinada s’ha aturat la recerca sense cap novetat amb la previsió de reiniciar-la a primera hora del matí.
 
Al matí, el vent que bufava a la zona, no ha permès la incorporació de l’helicòpter a les tasques de recerca. Així, el dispositiu ha estat format per quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat amb efectius dels GRAE, dos patrulles dels Mossos d’Esquadra que han desplaçat la Unitat d’Intervenció en Muntanya, i amics i familiars. El cos d’emergències de França també ha col·laborat en les tasques de recerca per la zona francesa.
 
Aquest matí, la recerca ha començat  per la zona d’Ull de Ter, el Coll de la Marrana-Coma de Vaca, Comamitjana, Bacivers així com també l’entorn de Vallter.
 
Al voltant de les 12.30 hores, s’ha localitzat el cos entre la bassa de Vallter i la zona de la Font de la Perdiu. Fins el lloc es desplacen efectius de la Policia Judicial dels Mossos d’Esquadra.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined