·         En el marc de la celebració del 080 Barcelona Fashion, tindrà lloc el 5 de febrer al Palau de la Música Catalana la tercera edició de la Barcelona Fashion Summit, jornada professional que reunirà més de 300 directius i empresaris de la indústria de la moda.
 
·        Empreses com Amazon, Inditex, Mango, Desigual, Tous, Alhokair, Adolfo Domínguez, Pepe Jeans, Privalia o Vente Privee i experts de Google, Esade, Iese, The Boston Consulting Group o McKinsey participaran en aquesta jornada que impulsa  la Generalitat de Catalunya i organitza Modaes.es
 
 
En el marc de la celebració del 080 Barcelona Fashion, tindrà lloc el 5 de febrer al Palau de la Música Catalana la tercera edició de la Barcelona Fashion Summit, la jornada professional del certamen, que reunirà més de 300 directius i empresaris de la indústria de la moda per tractar, mitjançant ponències i debats, els assumptes clau de l’actualitat del negoci de la moda.
 
Barcelona Fashion Summit 2015, que impulsa la Generalitat de Catalunya, a través  del Consorci de Comerç Artesania i Moda (CCAM), i organitza Modaes.es, se centrarà enguany en els reptes del sector en el món digital. El programa compta amb la participació d’una 20ena d’executius i experts nacionals i internacionals del sector de la moda.
 
Directius d'empreses com Amazon, Inditex, Mango, Desigual, Tous, Alhokair, Adolfo Domínguez, Pepe Jeans, Privalia o Vente Privee i experts de Google, Esade, Iese, The Boston Consulting Group o McKinsey debatran sobre aquest  nou escenari, i analitzaran la transformació impulsada pels nous canals i operadors del sector, així com la figura del nou consumidor sorgit de la Xarxa. També s’incidirà en la moda tradicional en l'entorn digital, els pure players o les noves tendències en el e-commerce. La jornada compta amb el patrocini de Grup Met, HMY, Swarovski i Tyco.
 
La 15ena edició del 080 Barcelona Fashion se celebra del 2 al 5 de febrer, on el recinte del Museu Marítim-Drassanes acollirà les desfilades de més d’una trentena de dissenyadors i marques que presentaran les seves propostes per la temporada tardor-hivern 2015-2016.
 
La Generalitat de Catalunya –mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM)– impulsa el 080 Barcelona Fashion com a instrument per a la internacionalització de la moda catalana i per a la relocalització de la indústria tèxtil a Catalunya.
 
Podeu consultar el programa complert del 080 Barcelona Fashion Summit aquí.