50.000 persones ja han visitat l’exposició itinerant “Dones Afganistan”, que dóna a conèixer la difícil situació de la dona en aquest país al cap de 13 anys de la caiguda del règim talibà, amb textos de la periodista Mònica Bernabé i fotos del periodista i fotògraf Gervasio Sánchez.
palau robert
L’exposició itinerant  “Dones. Afganistan”, que ha començat el recorregut al Palau Robert i es pot visitar fins al 15 de febrer,  forma part del projecte que porta el mateix nom i que consta, a més de la mostra, del llibre de gran format  “Dones. Afganistan”, un document que analitza la situació de les dones en profunditat i fa balanç dels èxits aconseguits i el llarg camí que queda per recórrer, de la mà de Mònica Bernabé i Gervasio Sánchez.
L'Associació per als Drets Humans a l'Afganistan (ASDHA), entitat impulsora i coordinadora del projecte, ha  posat a disposició dels alumnes de tercer i quart d'ESO i de primer i segon de Batxillerat una "Guia pedagògica" sobre l'exposició, elaborada per Maria Cilleros, que ha ajudat molt grups escolars a entendre millor la temàtica de la mostra.