·        El conseller d’Interior lliurarà aquest matí la màxima condecoració del cos dels Mossos d’Esquadra en una cerimònia amb honors per l’agent
 
 
El Departament d’Interior ha concedit a títol pòstum la Medalla d’Or amb distintiu vermell, la màxima condecoració de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra, al caporal Jorge Farré Gaston destinat a l’àrea regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord, amb seu a Sabadell, mort en acte de servei, a Sant Quirze del Vallès, el passat 31 de gener.
 
El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, entregarà la Medalla d’Or en la cerimònia amb honors que es celebrarà aquest matí al tanatori de Sabadell. El conseller estarà acompanyat pel secretari general del departament, Josep Martínez, el director general de la Policia de Catalunya, Albert Batlle, el comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, el cap de la Comissaria General de Mobilitat dels Mossos d’Esquadra, Miquel Esquius, i comandaments de la Regió Policial Metropolitana Nord, entre d’altres, encapçalada pel comissari Joan Figuera. També hi assistiran el director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, i la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Núria Aymerich.
 
Ahir el departament d’Interior es va presentar com a acusació particular en les diligències prèvies 176/2015 que instrueix el jutjat número 3 de Sabadell.