• A hores d'ara s'estan realitzant les maniobres de transvasament
  • Dos veïns d’un habitatge davant l’empresa afectada passaran la nit en un allotjament alternatiu
  • El telèfon d’emergències 112 ha rebut 422 trucades relacionades amb l’incident químic d’Igualada fins a les 16.00 hores
 
 
A hores d'ara s'estan realitzant les maniobres de transvasament del producte residual amb cuba i bomba. Tècnics de l’Agència Catalana de Residus i d’Indústria estan al lloc fent seguiment de les tasques de recollida del producte. Dos veïns d’un habitatge davant l’empresa afectada passaran la nit en un allotjament alternatiu.
 
El balanç de persones afectades arran de l’incident químic a Igualada i posterior núvol irritant ha estat: 5 atesos in situ (3 bombers i 2 ciutadans), i 2 traslladats a l’Hospital d’Igualada. Durant el dia d’avui a l’Hospital d’Igualada hi ha hagut ingressades 6 persones: 5 de lleus i 1 amb pronòstic reservat. D’aquests, 3 ingressats al matí, una persona que ha ingressat posteriorment provinent d’Òdena i dues a les 14.30 hores provinents d’una fàbrica situada a uns 200 metres d’on s’ha produït l’incident. Les 5 persones en estat lleu han quedat en observació fins al vespre i ja han estat donades d’alta; la persona amb pronòstic reservat ha estat traslladada a l’Hospital Vall d’Hebron.
 
 
El telèfon d’emergències 112 ha rebut 422 trucades relacionades amb l’incident químic d’Igualada fins a les 16.00 hores.