Govern

El Govern aprova un acord perquè l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i la Universitat d'Umea (Suècia) col·laborin en seguretat pública

query_builder   17 febrer 2015 15:07

event_note Nota de premsa

El Govern aprova un acord perquè l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i la Universitat d'Umea (Suècia) col·laborin en seguretat pública

 
  • Les dues institucions, que cooperen des de l’any 2010, col·laboraran en l’àmbit de la formació i la recerca en la seguretat pública
 
El Govern ha aprovat la subscripció d’un acord marc de col·laboració entre l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) i la Unitat per a la Formació de la Policia de la Universitat d’Umea (Suècia) per cooperar en l’àmbit de la formació i la recerca en el camp de la seguretat pública.
 
La col·laboració permetrà realitzar les actuacions següents:
 
  • Intercanviar plans de formació i treballs de recerca, promoure la participació de l’alumnat i personal respectius a les activitats de formació, recerca, publicacions i altres temes d’interès per a ambdues institucions.
 
  • Intercanviar experiències i coneixements mitjançant l’intercanvi de professionals (personal instructor, alumnat i especialistes en matèria de seguretat).
 
  • Promoure iniciatives conjuntes per desenvolupar activitats de formació i recerca en el camp de la seguretat.
 
  • Organitzar, desenvolupar i coordinar reunions, seminaris, conferències i tallers bilaterals o multilaterals.
 
Es crearà una comissió de seguiment, formada per dos representants de cada part, que establirà el programa d’activitats i analitzarà les actuacions de les activitats dutes a terme. L’acord tindrà una durada de 4 anys i serà prorrogable tàcitament per períodes anuals successius.
 
La col·laboració entre l’ISPC i la Unitat de Formació de la Policia de la Universitat d’Umea va començar l’any 2010 i des de llavors els dos organismes han treballat conjuntament en diferents accions de recerca sobre la selecció dels aspirants a policia i la formació bàsica policial.
 
Atesos els bons resultats obtinguts amb aquesta cooperació, les dues institucions, consideren oportuna la signatura d’aquest acord per aconseguir una major coordinació dels esforços i una millor explotació dels respectius recursos i mitjans personals i materials.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined