·         El volum recull els treballs de recerca presentats a les Segones Jornades d’història de la cartografia de Barcelona, celebrades el 2012.
 
 
L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i l’Ajuntament de Barcelona han presentat avui Estudis sobre la cartografia de Barcelona, del segle XVIII al XXI: els mapes d’una ciutat en expansió, segon volum d’una sèrie que, en aquesta ocasió, recull nou treballs sobre la història de la cartografia de la capital catalana.
 
Els mapes es van presentar en les Segones Jornades d’història de la cartografia de Barcelona que van organitzar el 2012 l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona i l’ICGC. Es tracta d’un conjunt d’aproximacions a la cartografia barcelonina amb el punt el comú d’una expansió urbana que arrenca el segle XVIII, té el primer punt àlgid amb l’enderroc de les muralles a mitjans del segle XIX i continua fins els nostres dies.
 
D’aquest segon volum que s’ha presentat avui se n’han imprès mil exemplars, que es troben a la venda al preu de 35 euros. El primer volum de la sèrie es va publicar l’any 2010 i aquest any se celebraran les terceres jornades d’història de la cartografia barcelonina.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 145