La Secretaria General de l’Esport i la Fundació Agrupació han renovat avui el conveni de col·laboració amb la finalitat de promoure els hàbits saludables i l’activitat física, impulsant i potenciant les activitats en les quals les dues parts ja treballen conjuntament, com la creació de rutes saludables, la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física i la realització de jornades de promoció de l’activitat física.
sge
Foto: Jordi López
L’acte de signatura, que ha tingut lloc a la seu del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, l’han protagonitzat el secretari general de l’Esport i president del Consell Català de l’Esport, Ivan Tibau, i el president de la Fundació Agrupació, Josep Lluís Vilaseca. També hi ha estat present la directora d’aquesta entitat, Imma Playà.
 
En virtut d’aquest acord, la Secretaria General de l’Esport, mitjançant el seu programa PAFES (Programa d’Activitat Física, Esport i Salut) de promoció de la salut des de l’Atenció Primària mitjançant el consell i la prescripció d’activitat física, incorporarà dins la programació del Dia Mundial de l’Activitat Física les accions que dugui a terme la Fundació Agrupació i publicarà al web del PAFES la informació de les rutes saludables senyalitzades per la Fundació Agrupació.
 
Per la seva banda, la Fundació Agrupació destinarà 12.000 euros per dur a terme la realització de les diferents activitats recollides en present conveni, organitzarà una activitat dins del Dia Mundial de l’Activitat Física i instal·larà el plafó i les fites de les rutes saludables que s’acordin entre les dues parts. Per últim, l’acord estableix també que els dos organismes publicaran un llibre de recomanacions per promoure l’activitat física.

1  

Imatges

Fotografia de la signatura (Autor: Jordi López)

Fotografia de la signatura (Autor: Jordi López) 859