L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha venut dues parcel·les del sector residencial Creu Roja-Vallparda a l’empresa Way House, SL, per un import global de 2,33 milions d’euros.
 
Les parcel·les estan situades a l’avinguda Torrent Gornal, 50-52 i al carrer Mistral, 6, respectivament. La primera d’elles té una superfície de 1.480m2 i s’hi construiran 37 habitatges de règim lliure, amb piscina i zona comunitària, i a la planta soterrània s’hi construiran aparcaments i trasters; mentre que els terrenys del carrer Mistral tenen una superfície de 148m2 i s’hi aixecarà un edifici de 3 habitatges més, de quatre habitacions cadascun, i aparcaments a la planta baixa. A la primera parcel·la hi haurà una zona d’ús públic que ajudarà a consolidar l’oferta d’espais de lleure del barri. A més, a la planta baixa es preveu que s’hi instal·lin comerços de proximitat.
 
L’empresa adjudicatària preveu iniciar les obres de construcció el proper mes de juliol i acabar-les durant el gener de 2017. Així mateix, la comercialització dels habitatges s’iniciarà a partir del mes de març d’aquest any.
 
Way House és una promotora amb una àmplia experiència en el sector, especialitzada en habitatges amb una relació qualitat preu molt favorable per al comprador i amb la possibilitat de personalitzar totalment tant la distribució com els acabats dels pisos.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 144