La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat a les 21:12 hores, la fase d’alerta del Pla especial d’emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT), a conseqüència de l’accident d’un camió que transportava ampolles d’hidrogen comprimit  al punt quilomètric 233 de l’AP2, en sentit Saragossa, al municipi del Montmell. El camió de mercaderies perilloses hauria xocat amb un altre camió i un cotxe.
 
A conseqüència de l’accident s’ha hagut de tallar el trànsit  en els dos sentits de la marxa. A les 21:30 hores s’ha pogut restablir la circulació en sentit sud. En sentit nord resta tallada.
 
Segons les inspeccions dels Bombers de la Generalitat tot i l’accident no hi ha hagut fuita de les ampolles d’hidrogen.
 
El camió amb la càrrega serà custodiat fins el Morell per dos vehicles dels Bombers de la Generalitat i una patrulla dels Mossos d’Esquadra. L'Alerta es mantindrà fins que el camió arribi al lloc de destí.
 
A conseqüència de l’accident, el conductor del vehicle ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’Hospital del Vendrell.