Els parcs de Bombers Voluntaris d'Alp i Vila-rodona tornen a estar operatius

query_builder   20 febrer 2015 10:29

event_note Nota de premsa

Els parcs de Bombers Voluntaris d'Alp i Vila-rodona tornen a estar operatius

 
  • Al parc de bombers d’Alp, i gràcies a la iniciativa de l’Ajuntament, s’ha arribat a un compromís de millora de les instal·lacions amb els municipis de la zona i la DGPEIS

 

  • Els bombers del parc de Vila-rodona disposen d’un camió de substitució, fins que no finalitzi la reparació del camió accidentat
 
 
Els parcs de Bombers Voluntaris d’Alp (Cerdanya) a la Regió d’Emergències Centre, i Vila-rodona (Alt Camp), a la Regió d’Emergències de Tarragona, tornen a estar plenament operatius i ja poden de nou, fer les sortides corresponents per fer front a les emergències.
 
Les instal·lacions del parc de bombers d’Alp seran objecte de millora, gràcies a la iniciativa i l’esforç de l’Ajuntament d’Alp, que compta amb la col·laboració de la resta de municipis de la zona (Alp, Das, Urús, Prats i Sansor i Fontanals de Cerdanya) i la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS). En aquest sentit, està previst que en breu es comenci a treballar amb els plànols de les obres de reforma. Aquesta reforma contemplarà pujar una planta per sobre les cotxeres (on s’ubicarà el menjador i un bany complet) així com també un sobreàtic que podrà utilitzar-se com a estança per dormir es cas que fos necessari. D’altra banda, la planta baixa, on actualment hi ha la zona del menjador, es reorganitzarà i millorarà l’espai dels vestuaris.
 
Per la seva banda, el parc de Bombers de Vila-rodona ja disposa d’un camió  de substitució a l’espera que finalitzi la reparació del camió accidentat. Cal recordar que aquest camió, que estava adscrit al parc de Bombers de Vila-rodona, va patir un accident el passat 28 de desembre de 2014 quan tornava de participar en una activitat nadalenca.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 20 de febrer de 2015
10.00 hores
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined