• S’ha adequat tota la instal·lació, fet que permetrà optimitzar el seu funcionament en temps real
 
  • Així es millorarà en la gestió i el control del cabal circulant del riu
 
Nota de premsa
L’Agència Catalana de l’Aigua ha dut a terme diverses actuacions de manteniment i millora a l’estació d’aforament del riu Daró al seu pas per Serra de Daró, al Baix Empordà.
 
Les actuacions desenvolupades han consistit, principalment, en la reparació o substitució i calibratge dels equips automàtics de mesura del nivell del riu que s’utilitzen per al control del cabal circulant. Això millorarà la garantia en la gestió en temps real de l’estació i fer possible així, l’optimització en la gestió i el control del cabal circulant del riu Daró, poc abans de confluir amb el riu Ter.
 
Aquests treballs s’engloben dins les tasques que l’ACA desenvolupa de manera periòdica per al manteniment i la millora funcional i tecnològica en infraestructures de control de la seva propietat, amb l’objectiu de garantir una correcta informació en temps real de diverses variables de control hidrològic de gran importància per a la gestió dels recursos hídrics i episodis d’avinguda a les conques internes de Catalunya.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 236

Foto

Foto
JPG | 75