La Secretaria d’Universitats i Recerca, recollint les dades facilitades per les universitats públiques catalanes, informa que l’activitat acadèmica a les aules s’està desenvolupant amb normalitat amb algunes excepcions.
 
·        Universitat de Barcelona:  La principal afectació ha estat a la facultat de Dret, on s’han bloquejat els accessos i els estudiants no hi han pogut accedir. També hi hagut seguiment de la vaga a les facultats d’Història i Filosofia, així com a l’Edifici Històric.
 
·         Universitat Autònoma de Barcelona: Els centres afectats són els de Lletres, Polítiques i Dret. A la resta de facultats hi ha hagut normalitat. Destacar les incidències en els accessos per carretera des de les 7.30 fins a les 9 del matí.
 
·         Universitat Politècnica de Catalunya: Normalitat a excepció de l’ETS d’Arquitectura de Barcelona, la facultat de Nàutica i l’escola Politècnica Superior de Vilanova i la Geltrú.
 
·         Universitat Pompeu Fabra: L’activitat acadèmica s’ha vist afectada només als campus de Poblenou i de la Ciutadella.
 
·         Universitat de Lleida: Normalitat en tots els campus, a excepció dels estudis de Filologia.
 
·         Universitat de Girona:  El seguiment de la vaga ha estat més alta a les facultats de lletres, i a la resta de centres ha estat mínima.
 
·         Universitat Rovira i Virgili: L’assistència a les classes ha estat desigual en funció del campus i dels estudis. Els més afectats han estat la Facultat d’Educació i Psicologia, i el Campus Sescelades.

1  

Fitxers adjunts

Comunicat

Comunicat
PDF | 45