• Incendi d’habitatge a Sabadell amb dues persones lleus
  • Incendi d’habitatge a Balaguer amb quatre persones afectades per fum, una d’elles de caràcter menys greu
  • Incendi d’habitatge a Girona amb tres afectats lleus per fum
 
Incendi d’habitatge a Sabadell amb dues persones lleus (Vallès Occidental)
Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi d’habitatge a Sabadell, al número 10 del carrer Petrarca. L’incendi ha afectat la galeria d’un dels pisos situats als baixos de l’edifici i, a través del cel obert, s’ha propagat al pis del costat, així com també als pisos superiors, que han quedat afectats pel fum.
 
En aquest incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 02.41 hores d’aquest matinada, han treballat set dotacions dels Bombers de la Generalitat. Al voltant de les 03.04 hores ja han pogut donar per controlat l’incendi, i han procedit a revisar i ventilar tots els pisos.
 
A causa d’aquest incendi, dues persones han resultat ferides i han estat evacuades amb l’ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Parc Taulí de Sabadell. Una d’elles presentava cremades de segon grau a les dues mans, mentre que l’altra estava afectada lleu per inhalació de fum.
 
Al lloc, també han treballat efectius de la Policia Local.
 
Incendi d’habitatge a Balaguer amb quatre persones afectades per fum (Noguera)
Els Bombers de la Generalitat han treballat en un altre incendi d’habitatge aquesta matinada a Balaguer, l’avís del qual s’ha rebut a les 03.22 hores. En aquest cas, l’incendi ha afectat el menjador i la cuina d’un pis situat a la segona planta del número 1 de la plaça Pou. La resta d’immoble ha quedat afectat pel fum i la temperatura.
 
Els serveis sanitaris del SEM, que ha desplaçat tres ambulàncies al lloc de l’incendi, han evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova a quatre persones del pis sinistrat amb símptomes d’inhalació de fum. Són tres menors, d’entre 4 i 8 anys, afectats de caràcter lleu i, la mare afectada menys greu.
 
En aquest incendi han treballat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i han pogut donar per controlat l’incendi poc abans de les 04.00 hores de la matinada. Al lloc, han treballat també dues patrulles dels Mossos d’Esquadra.
 
Incendi d’habitatge a Girona amb tres afectats lleus (Gironès)
A les 03.38 hores de la nit, s’ha rebut l’avís d’un altre incendi d’habitatge al carrer Agudes de Girona. En aquest cas, l’incendi ha afectat un habitació d’un dels pisos de l’entresol del bloc. Al lloc, han treballat vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat que han pogut donar per controlat l’incendi al voltant de les 04.00 hores de la matinada.
 
Preventivament, els veïns d’aquest edifici, unes 46 persones, han estat desallotjats. Han pogut retornar als seus immobles al voltant  de les 05.00 hores, un cop ja estava totalment ventilada l’escala d’accés i s’ha donat per extingit l’incendi.
 
Els serveis sanitaris del SEM han atès i evacuat a dues persones amb símptomes lleus per inhalació de fum a l’hospital Josep Trueta de Girona.
 
Al lloc, també han treballat vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local. Una de les agents dels Mossos d'Esquadra ha estat atesa a la Clínica Onyar amb símptomes lleus per inhalació de fum.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 28 de febrer de 2015
10.45 hores