El juny de 2012, el Ministeri d’Equipament i Transport, autoritat de tutela de l’Agència Marroquina de Desenvolupament de la Logística (AMDL), el Departament de Territori i Sostenibilitat, i Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (CIMALSA), van signar un conveni de col·laboració que va establir les bases d’una futura cooperació per al desenvolupament de la logística, i en particular en l’àmbit de la implantació i gestió de plataformes logístiques.
 
Conseqüència d’aquest conveni, el dia 3 de març de 2015, CIMALSA i l’AMDL signen un acord l’objecte del qual és impartir un programa de transferència de coneixement basat en la experiència de CIMALSA en la implantació, desenvolupament i gestió de plataformes logístiques.
 
A partir de la seva experiència, l’equip professional de CIMALSA explicarà la seva visió sobre la logística com a activitat econòmica de futur i el seu model organitzatiu i empresarial, a l’equip de l’Agència, mitjançant tres Seminaris que seran impartits a Rabat.
 
El programa finalitzarà amb una visita dels quadres d’AMDL a Barcelona, on podran fer una immersió en la pràctica de la logística a Catalunya.
 
L’Agència Marroquina de Desenvolupament de la Logística (AMDL) ha tingut en compte l’experiència assolida per CIMALSA, que com empresa pública del Govern de Catalunya, té com a principals objectius la promoció, el desenvolupament i la gestió de centres i infraestructures per al transport i la logística, essent una de les poques entitats públiques arreu del món que aglutina una gran experiència en la gestió de zones logístiques.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 122