L’Auditori Josep Irla de l’Edifici de la Generalitat a Girona acollirà demà dimecres, 4 de març, el llançament del Canal Innovació, que vol ser un espai per a la generació i posterior gestió d’idees i pràctiques innovadores per part de l’Administració de la Generalitat, sense filtres en origen, proposades dins d’una cultura de potenciació del talent de les persones i de vocació de millora contínua del servei.
 
La Generalitat a Girona es converteix d’aquesta manera en seu del pilot d’aquest programa, que entra en funcionament amb el nom de GIR-Innova.
 
L’elecció de Girona com a pilot del programa respon a l’experiència i els resultats aconseguits amb la reorganització de l’Administració de la Generalitat al territori que s’ha realitzat en aquests darrers anys. Amb el llançament de GIR-Innova, la Generalitat a Girona es torna a situar com a capdavantera en matèria organitzativa i funcional.
 
Aquesta actuació, en el marc de l’Eix 6 - Innovació i Talent del Pla de reforma de la Generalitat, està impulsada per InnoGent, el grup interdisciplinari, col·laboratiu i interdepartamental que integren professionals de l’Administració de la Generalitat a Catalunya i que té com a missió contribuir a promoure les condicions organitzatives i les pràctiques de gestió de persones que afavoreixin la innovació en l’activitat i funcionament de l’Administració. Totes les actuacions parteixen del convenciment que un dels factors claus de la capacitat de l’administració per a generar valor públic és la seva capacitat per a utilitzar i gestionar el talent del seu personal, per la qual cosa es busca impulsar i fomentar la seva participació.
 
Podeu trobar informació sobre InnoGent a l’enllaç: 
 
La sessió de presentació de demà de GIR-Innova – Canal Innovació començarà a les 12 hores i serà conduïda per personal de l’Administració de la Generalitat que ja forma part del grup de treball InnoGent i que adquireixen el rol de promotors de la iniciativa.
 
És previst que la sessió tingui una durada d’hora i mitja. La cloenda la farà el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.