. El detingut va amenaçar a les treballadores amb un ganivet de grans dimensions
 
Un agent fora de servei de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Andreu amb la col·laboració dels agents de la comissaria d’Horta-Guinardó i de Gràcia van detenir el 28 de febrer un home de 41 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona just després de cometre un robatori violent en un supermercat del districte d’Horta.
 
Els fets van tenir lloc la tarda del dissabte 28 de febrer quan l’agent va veure un home que sortia corrents d’un supermercat perseguit de dues treballadores que demanaven auxili. En apropar-se a les dones va saber que el fugitiu les havia intimidades amb un ganivet i que els havia robat la recaptació.
 
L’agent, que seguia el fugitiu des de la distància i sense perdre’l de vista en cap moment, va demanar recolzament a mossos en actiu de la comissaria d’Horta-Guinardó, atès que l’home portava una arma blanca i podia ser perillós.
 
Finalment el fugitiu va entrar en un edifici, l’agent va poder sostenir la porta del pis per a que no es tanqués i va observar com l’home pujava escales a munt. En aquell moment l’agent va esperar a la porta del pis que arribessin les patrulles de recolzament i quan van arribar van iniciar la recerca de l’home dins l’edifici.
 
Finalment els agents van picar la porta del segon pis, de l’interior del qual va sortir el detingut, que seguint les indicacions policials va lliurar el ganivet que amagava dins la jaqueta i els diners, uns 485 euros aproximadament, presumptament sostrets del robatori.
 
L’home va passar a disposició judicial el dilluns 2 de març i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 4 de març de 2015