• El CEO i director de GSMA, John Hoffman, i representats del Departament d'Ensenyament de la Generalitat han rebut als estudiants durant el recorregut pel recinte.
Foto petita
Una vintena d’alumnes de centres educatius catalans, guanyadors dels Mobile Learning Awards, han visitat avui el Mobile World Congress acompanyats dels seus professors. El CEO i director de GSMA, John Hoffman, així com representants del Departament d’Ensenyament, han donat la benvinguda als alumnes, que han tingut l’oportunitat de visitar els diferents espais del congrés al llarg del matí.
 
Els Mobile Learning Awards són un dels eixos que formen part del projecte pioner mSchools, que reconeix els alumnes i professors més actius i innovadors en donar a conèixer les diferents vies d'integració i ús de la tecnologia mòbil als centres educatius. Els guardons de la tercera edició del certamen es van entregar el passat 26 de febrer a Barcelona, i ha destacat l'alta participació amb gairebé 300 candidatures presentades per 156 centres educatius catalans.
 
Els Mobile Learning Awards 2015 han introduït una novetat pel que fa a les modalitats del concurs. Es tracta de la categoria Mobile History Map, un projecte amb què alumnes creen i geolocalitzen continguts relatius a punts d’interès. Aquesta categoria, que va rebre un total de 176 aportacions, busca fomentar la georeferenciació d’elements patrimonials emblemàtics de Catalunya a través de les tecnologies digitals.
 
La segona modalitat, Experiències educatives amb dispositius mòbils, és una iniciativa que reconeix el treball innovador dels docents a través de la tecnologia mòbil.
 
La tercera modalitat, Micronarracions audiovisuals: ús innovador de les tecnologies a l’aula, valora els millors vídeos realitzats per alumnes. Per participar, les micronarracions han de tenir una durada d’entre 1 i 3 minuts i haver estat enregistrades amb tecnologia mòbil. Els guanyadors d’aquesta categoria van ser els premiats amb les entrades per al Mobile World Congress, que els ha permès conèixer el congrés aquest matí.
 
Els centres que avui han visitat el MWC són:
 
Col·legi Singuerlín (Santa Coloma de Gramenet)
Escola Paidos (Sant Fruitós de Bages)
Institut Josep Vallverdú (Les Borges Blanques)
Institut Illa de Rodes (Roses)
 
4 de març de 2015

1  

Fitxers adjunts

fotografia

fotografia
JPG | 1571