FOTOWEB
Un moment de la inauguració.
 
La directora general de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Àngela Seira, ha participat, aquest matí, en la inauguració de la XVIa edició del Saló de la Immersió (Mediterranean Diving), juntament amb el tinent d’alcalde i regidor delegat de l’àrea d’Economia de l’Ajuntament de  Cornellà, Sergi Fernàndez, entre altres representants de les institucions catalanes.
 
El Saló de la Immersió, que se celebra a Fira de Cornellà, del 6 al 8 de març, es consolida, un any més, com una de les cites anuals de busseig més importants d’Europa, adreçada als professionals, practicants i seguidors de l’activitat del busseig recreatiu, i als amants de la natura i del medi marí en general.
 
En aquesta edició, el Saló compta amb la presència de quasi un centenar d’expositors, tant d’àmbit estatal com internacional, corresponents a centres d’immersió, associacions, agències de viatges, empreses fabricants i distribuïdores de material de busseig, entre altres, que hi presentaran les principals novetats. A més, al llarg dels tres dies que dura el Saló es desenvoluparà diverses jornades tècniques professionals relacionades amb el busseig recreatiu, demostracions en piscina i bateigs de busseig per als més petits, entre altres activitats.
 
Administracions públiques i diverses institucions també es troben presents en aquest certamen. Així, com cada any, la Direcció General de Pesca i Afers Marítims del DAAM disposa d’un estand dedicat a les activitats marítimes d’esbarjo i als centres d’activitats marítimes, en els quals s’inclouen els centres d’immersió.
 
L’estand de la Direcció general disposa aquest any d’un espai per a què les associacions representants dels diferents subsectors siguin presents en el Saló i puguin oferir al públic assistent informació de les seves activitats i dels centres que representen.
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Fitxers adjunts

Imatge de la inauguració.

Imatge de la inauguració.
JPEG | 1656