El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) ha publicat avui, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), la convocatòria de la XIVa edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària corresponent a 2015. El termini per a la presentació de candidatures és fins al 6 de juny de 2015.
 
Amb el premi PITA el Departament vol reconèixer els innovadors de les empreses agràries i de les agroindústries, a més de les persones joves emprenedores innovadores; alhora que també vol fomentar i incentivar la realització d’actuacions innovadores i capdavanteres per a l’empresa que signifiquin l’obtenció d’un nou producte, procés o gestió orientats a millorar la competitivitat i la sostenibilitat.
 
El premi consta de tres modalitats: una per a l’empresa agrària, una per a l’agroindústria, i una al/la jove emprenedor/a innovador/a, dotades amb 6.000 € cadascuna, i també hi ha tres nominacions o finalistes a les tres modalitats amb una dotació de 2.000 € cadascuna.
 
En la darrera edició, els guanyadors de les tres modalitats del premi van ser, respectivament, Deltacactus SL, d’Amposta (Montsià); Esteban Espuña SA, d’Olot (Garrotxa), i Joel Peris Sánchez, de Cervesa Sant Jordi, de Cardedeu (Vallès Oriental ).
 
El termini màxim per a resoldre la concessió dels premis serà l’1 de novembre de 2015, i el veredicte es publicarà al DOGC i també al web del Departament.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Fitxers adjunts

Comunicat amb imatge.

Comunicat amb imatge.
PDF | 206