• Es veuran 12 espectacles de 35 minuts de durada cadascun
  • ‘Espai de Carrer’ és la jornada adreçada als professionals responsables de la programació de les festes majors
El Departament de Cultura, a través de l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i l’Ajuntament de Viladecans organitzen el proper 24 de març la jornada ‘Espai de Carrer’ que tindrà lloc al Cúbic de Viladecans.
 
La jornada s’adreça als professionals responsables de la programació de les festes majors de ciutats i pobles de Catalunya i d’altres esdeveniments festius o de programacions culturals en general. Els objectius que persegueix la jornada són fomentar la contractació d’espectacles de carrer i connectar companyies, tècnics municipals i programadors culturals.
 
‘Espai de Carrer’ oferirà una selecció d’espectacles de totes les disciplines de les arts escèniques (teatre, dansa, circ, instal·lacions, titelles, musical, clown) creats per ser representants a l’espai públic. Els tècnics municipals i programadors que hi assisteixin podran veure en un dia 12 espectacles d’una durada aproximada de 35 minuts cadascun.
 
Tots els espectacles presentats a ‘Espai de Carrer’ estaran disponibles al Programa.cat  per tal que els tècnics municipals puguin contractar les companyies a un preu més atractiu. Programa.cat, és el sistema de suport del Departament de Cultura a les programacions d'arts escèniques i música que vol contribuir a incrementar l’activitat i la qualitat de les programacions als equipaments municipals.
 
La iniciativa ‘Espai de Carrer’ està organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Viladecans i l’Àrea de Mercats de l’ICEC i compta amb el suport de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l’Associació Professional de Teatre per a Tots Públics (TTP), l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), i la complicitat de la Plataforma d’Arts de Carrer.
 
 
Més informació:  www.espaidecarrer.cat          
 
Altra informació relacionada: www.creativecatalonia.cat