El Departament de Benestar Social i Família, a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, ha convocat una nova edició dels Premis de Civisme.
 
Aquests guardons inclouen els premis següents:
 
  • 33è Premi Serra i Moret per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana. Aquest premi, que pretén estimular la recerca i la reflexió sobre el civisme, compta amb quatre modalitats: assaig, treball pedagògic, còmic i guió.
 
  • 29è Premi Jaume Ciurana a l’actuació juvenil. Aquest premi vol fomentar en el jovent el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, la cooperació i l'esperit de servei, i també el compromís envers la societat i l'estimació i el respecte per la natura. Poden participar els grups de joves majors de 12 anys que formin part d'una entitat sense ànim de lucre i que hagin portat a terme alguna acció cívica de mèrit en favor de les persones o de l'entorn natural, de forma voluntària i gratuïta.
 
  • 20è Premis de Civisme als Mitjans de Comunicació, que premia en els àmbits televisiu, radiofònic, premsa escrita i Internet els treballs o conjunt de produccions que hagin sobresortit pel tractament dels valors de civisme i hagin exercit un determinat impacte social.
 
Els treballs, que han d’haver estat fets, publicats o emesos durant l’any 2014,  es poden presentar entre l’11 de març i el 26 de maig. Per a més informació podeu consultar el web del Departament de Benestar Social i Família.